Wie zijn wij

R

Gecertificeerd inbouwspecialist

R

GRATIS inbouw bij u thuis of op locatie

R

Vaste lage prijs voor alarm + montage

Wie

Ik ben Detlev Jesich en al sinds 1999 werkzaam als monteur van alarmsystemen en accessoires voor auto’s en sinds 2002 eigenaar van D3K Automotive (voorheen carstation).

Ik vind het geweldig om aan auto’s te mogen werken en zie het dan ook meteen als hobby. Samen met mijn vrouw en onze 2 kinderen proberen we een mooi bedrijf op te bouwen.

u

Wat

Wij leveren via onze shop de beste beveiligingssystemen voor uw auto en monteren dit natuurlijk ook voor u. Dit kan in onze werkplaats in Almere, bij u op locatie (vraag naar de voorwaarden) of bij één van onze inbouwpartners.

Waar

Alarmvoorjeauto.nl is onderdeel van
D3K Automotive en is gevestigd in Almere.

Bezoekadres (op afspraak):
Argonweg 45
1362 AB Almere

Tel: 085-4019348
gsm: 06-25215494

Openingstijden (telefonisch):
maandag – vrijdag : 8.00 – 20.00
zaterdag : 9.00 – 16.00
zondag : gesloten

Wij leveren via onze shop de beste beveiligingssystemen voor uw auto en monteren dit natuurlijk ook voor u.

Neem vrijblijvend contact op

Bij ons betaalt u veilig met:

           

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle vereiste diploma’s, gereedschappen en vakkundigheid en alle alarmsystemen die wij verkopen en monteren zijn KIWA/SCM goedgekeurd.

Geen extra kosten

U betaalt een vaste prijs voor montage + het alarmsysteem. Hier komen geen verborgen voorrijkosten en certificaat kosten bij kijken. U weet bij ons dus precies waar u aan toe bent!

U beslist waar en wanneer

Thuis of op locatie, de keuze voor het inbouwen ligt bij u. Wij houden rekening met uw agenda en kiezen samen een geschikte dag en tijd uit.